Produk kami

Kualitas heula, Palanggan pang luhur

Salaku panalungtik husus sarta pamekar produk karbon diaktipkeun, kami geus dijual produk urang nepi EU, AS, Afrika jeung Asia Tenggara hasil .At waktu nu sarua, produk urang anu ogé dijual di Cina teuing. kontak XINGSHI

Tentang Kami

XINGSHI ACTIVATED CARBON  produce and promote varieties of coal based activated carbon (Pellet, Granular and Powder) with annually more than 25000 Metric tons. Products include extruded activated carbon, crushed carbon, spherical carbon, impregnated carbon, carbon powder and crushed charcoal briquettes and other six hundreds of varieties categories .The company is committed to providing a range of high quality ,innovative ,cost-effective products which are used in Gas Purification , decaffeination , gold purification , metal extraction,water purification ,sewage water treatment ,air filters in gas masks and respirators ,Filters in compressed air and many other applications

kauntungan urang

Kualitas heula, customer Agung

Hebei Xingshi diaktipkeun Karbon Co., Ltd. mangrupakeun produsén ngarah & supplier kalawan tanda petik quikest, produk kualitas pangalusna, paling harga kalapa sarta panggancangna mungkin deliveries of diaktipkeun Karbon. kontak XINGSHI