Produk kami

Kualitas heula, Palanggan pang luhur

Salaku panalungtik husus sarta pamekar produk karbon diaktipkeun, kami geus dijual produk urang nepi EU, AS, Afrika jeung Asia Tenggara hasil .At waktu nu sarua, produk urang anu ogé dijual di Cina teuing. kontak XINGSHI

Tentang Kami

Urang ngahasilkeun pabrik jeung ngamajukeun variétas karbon diaktipkeun dumasar batubara (Pellet, Granular na Bubuk) kalawan taunan leuwih ti 25000 ton métrik. Produk ngawengku karbon extruded diaktipkeun, karbon ditumbuk, karbon buleud, karbon impregnated, bubuk karbon jeung briquettes areng ditumbuk jeung genep ratusan séjénna ngeunaan kategori variétas parusahaan .The geus komitmen pikeun nyadiakeun sauntuyan kualitas luhur, inovatif, produk ongkos-mujarab nu dipaké di gas purifikasi, decaffeination, purifikasi emas, ékstraksi logam, purifikasi cai, perlakuan cai kokotor, saringan hawa di masker gas na respirators, Saringan dina hawa dikomprés sarta loba aplikasi sejenna

kauntungan urang

Kualitas heula, customer Agung

Hebei Xingshi diaktipkeun Karbon Co., Ltd. mangrupakeun produsén ngarah & supplier kalawan tanda petik quikest, produk kualitas pangalusna, paling harga kalapa sarta panggancangna mungkin deliveries of diaktipkeun Karbon. kontak XINGSHI