PRODUKTET tONA

Cilësia e parë, Customer suprem

Si një studiues i specializuar dhe zhvilluesi i produkteve të karbonit aktivizimit, ne kemi shitur produktet tona në BE, SHBA, Afrika e Jugut dhe Azinë Juglindore me sukses .Në të njëjtën kohë, produktet tona janë shitur mirë në Kinë too. Kontakt Xingshi

Rreth nesh

prodhojnë ynë fabrikë dhe për të nxitur varieteteve të qymyrit bazuar aktivizimit të karbonit (topth, grimcuar dhe pluhur) me çdo vit më shumë se 25.000 tonë metrikë. Produktet përfshijnë extruded aktivizuar karboni, të karbonit grimcuar, karbonit sferike, karbonit ngopura, pluhur karboni dhe briketa qymyr grimcuar dhe të tjera të gjashtë qindra e varieteteve kategorive .Të Kompania është e angazhuar për të siguruar një gamë të cilësisë së lartë, të reja, kosto-efektive produkteve që përdoren në gazit pastrimit, decaffeination, pastrimin ari, nxjerrjen e metaleve, pastrimit të ujit, trajtimit të ujërave të zeza, filtrat e ajrit në maskat e gazit dhe respirators, filtra në ajër i ngjeshur dhe shumë aplikacione të tjera

Avantazhi ynë

Cilësia e parë, Customer Lartë

Hebei Xingshi aktivizuar karboni Co, Ltd. është një prodhues dhe furnizues me kuotat quikest, produkte të cilësisë më të mirë, çmimet më konkurruese dhe të dërgesave të shpejtë të mundshme të aktivizimit të karbonit. Kontakt Xingshi