Јаглен активен јаглерод врз основа

Оваа серија на производи со висок квалитет бамбус користи како суровина, а таа има својства на голем специфична површина, голема адсорпција капацитет и стабилни перформанси. Тоа се користи за да се масло-вода одвоени.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Импрегнирани Активиран Carbon

Импрегниран со активен јаглен е направен од јаглеродни избрани од страна на импрегнирање со различни impregnants.This вид на производ вклучува активност, селективност и stablility, и обезбедува добра катализа и сите - заштита цел.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Голд вадење

Оваа серија на активен јаглен се користи за да се извлече злато од кокосова лушпа, кој бил поставен од страна на карбонизација, висока температура активирање и за претходна подготовка.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Накусо Активиран Carbon

Производот е црна неопределен грануларна форма, и има предности на големи специфични површина, развиена пора структура, силна адсорпција капацитет, брзина деколоризација и лесно регенерација.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Дрво активен јаглен врз

Активиран Carbon за медицина и фармацевтската индустрија е нов тип на активен јаглен, кој се користи исклучиво во фармацевтската област.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

нашите производи

Квалитетот на прво место, на клиентите врховен

Како специјализирана истражувач и развивач на активен јаглен производи, имаме продаваат нашите производи во ЕУ, САД, Јужна Африка и Југоисточна Азија успешно .Во исто време, нашите производи се продаваат добро во Кина исто така. контакт XINGSHI

за нас

Нашата фабрика за производство и промоција на сорти на јаглен активен јаглерод базирани (пелети, гранули и прав), со годишно повеќе од 25000 метрички тони. Производи се вадат активиран јаглерод, јаглерод смачкана, топчести, јаглен, импрегниран со јаглерод, јаглерод во прав и кршен јаглен брикети и други шест стотици сорти категории .На компанијата е посветена на обезбедување на голем број на висок квалитет, иновативни, ефективни производи кои се користат во гас за прочистување, decaffeination, злато прочистување, метал екстракција, за прочистување на водата, пречистување на отпадни води, филтри за воздух во гас-маски и респиратори, филтри во компримиран воздух и многу други апликации

нашата предност

Квалитет прво, клиент врховен

Хебеј Xingshi Активиран Carbon копродукции, ООД. е водечки производител и снабдувач со quikest цитати, најдобар квалитет, повеќето конкурентни цени и најбрз можен испораки на активен јаглен. контакт XINGSHI