Products kita

Quality pisanan, Customer paling dhuwur

Minangka peneliti khusus lan pangembang saka produk karbon aktif, kita wis didol produk kita kanggo EU, USA, Afrika Kidul lan Asia Kidul-Wétan kasil .Ing wektu sing padha, kita produk sing uga didol ing China banget. Contact XINGSHI

Babagan awake dhewe

Kita pametumu pabrik lan ningkataké varieties saka karbon aktif basis coal (pluru, Granular lan Powder) karo tahunan luwih saka 25000 ton Metric. Produk kalebu karbon extruded aktif, karbon ulig, karbon bundher, karbon impregnated, wêdakakêna karbon lan briquettes areng ulig lan enem atusan liyane kategori varieties .Perusahaan wis setya nyediakake sawetara saka high quality, inovatif, produk biaya-efektif kang digunakake ing gas Purification, decaffeination, sesuci emas, extraction logam, banyu dimurnèkaké, perawatan banyu limbah, saringan online tutup gas lan respirators, filter-filter ing teken online lan akeh aplikasi liyane

kauntungan kita

QUALITY FIRST, Customer SUPREME

Hebei Xingshi Aktif Carbon Co., Ltd. iku sawijining perusahaan anjog & Supplier karo kuotasi quikest, produk kualitas paling apik, paling prices competitive lan paling cepet bisa pangiriman saka Aktif Carbon. Contact XINGSHI